Vernieuwing de-renner.nl

Zaterdag is met de Ronde van Lombardije de laatste klassieker van 2010 verreden. We kunnen terugkijken op de start van alle drie de grote rondes in Nederland binnen nog geen jaar. De afsluiting van het wielerseizoen is een mooie gelegenheid om te kiezen voor een iets andere opzet van deze website.

Zoals je ziet heb ik gekozen voor een meer blogachtige opzet. Ik ben van plan om als in 2011 de wedstrijden weer beginnen berichten te plaatsen met voorbeschouwingen en verslagen over de verreden klassiekers en rondes. Tot die tijd zal ik de inmiddels vertrouwde onderdelen plaatsen zoals de wielerkalender 2011, vooruitblikken op de Tour de France, de Giro d’Italia en de Vuelta a España van 2011 en wielerlinks.

Foto: eigen foto – Vuelta a España 2009: Tom Boonen bezig aan de proloog op het TT-circuit in Assen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *