Leopard-Trek naam van team Schleck

Posted on Posted in Ploegen, Wielerkleding

Vanmiddag is dan eindelijk de naam van het nieuwe team van de gebroeders Schleck bekendgemaakt. Tijdens de ploegpresentatie bleek dat het wielerploeg Team Leopard-Trek gaat heten. Vanavond werd ook het tenue van de ploeg gepresenteerd. Het is een ingetogen en stijlvol shirt geworden.

Team Leopard-Trek
Leopard is de naam van het managementbureau van manager Brian Nygaard. Trek levert de fietsen aan het nieuwe team. Over de naam Leopard zegt Nygaard: “Een luipaard is een sluw, sterk en elegant dier. Ik hoop dat onze ploeg dezelfde kenmerken zal hebben.”

Joost Posthuma en Tom Stamsnijder
Naast toppers als Andy en Fränk Schleck, Fabian Cancellara, Stuart O’Grady en Maxime Monfort gaan de twee ex-Raborenners Joost Posthuma en Tom Stamsnijder voor de ploeg fietsen. Posthuma gaf aan dat hij bij de dertien renners hoort die in principe de Tour de France gaan rijden. Voor Stamsnijder geldt dit voor de Giro d’Italia. Verder zal het accent voor de beide renners op de voorjaarskoersen liggen.

Tenue Leopard-Trek
leopard-trek tenueJoost Postuma toont de wielerkleding van het team. Het shirt heeft als hoofdkleur wit, daarboven is een lichtblauwe band en de schouders zijn zwart.

Op het shirt is de naam Leopard niet zo prominent aanwezig. De naam staat samen met de andere sponsors Mercedes-Benz, Craft en Trek vermeld op de borst. Trek staat ook op het zijkant van het shirt.

Foto: rabosport.nl – Joost Posthuma in de kleding van zijn nieuw team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *