Nieuwe shirts in het peloton

Een nieuw wielerjaar betekent voor de meeste teams ook een, in meer of mindere mate gewijzigde, nieuw teamoutfit. Aandacht voor de nieuwe kleding van Katusha, Garmin-Cervélo en Rabobank.

Katusha
shirt 2011 katushaWas het shirt van Katusha blauw met wit, in het nieuwe seizoen moeten we voor de renners van Katusha uitkijken naar rood met witte shirts. De overheersende kleur van de broeken blijft blauw.

Net als in de voorgaande jaren staat op de voorzijde van het shirt een afbeelding van het Kremlin.

Garmin-Cervélo
teamoutfit 2011 garmin-cerveloNa het verruilen van de fietsen van Felt voor Cervélo en het overnemen van een aantal renners van het opgeheven Cervélo-team was het tijd voor een nieuwe outfit bij de Amerikanen.

De kleding lijkt veel op de zwarte uitrusting van het Cervélo-team. Alleen in de mouwen, de kraag en één broekspijp komt het blauw en de ruitjes van de oude kleding van Garmin terug.

Rabobank
shirt 2011 rabobankIn 2011 stapt de wielerploeg van Rabobank uiteraard niet af van de kleuren oranje, blauw en wit in shirt en broek.

Wel heeft de kleding meer een retro-uitstraling gekregen. Op de borst en rug is de kleur oranje met een blauwe balk met daarop de naam van de sponsor.

Verder op internet
» The good, the bad and the ugly: 2011 team kits

Foto’s: katushateam.com, slipstreamsports.com en rabosport.nl – foto bovenaan: Joaquim Rodríguez Oliver in de nieuwe uitrusting van Katusha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *