Vuelta mogelijk weer naar Drenthe

Het kan zomaar zijn dat in 2015 de Ronde van Spanje weer van start gaat in Drenthe. De organisator van de Vuelta heeft laten weten dat het de ronde over vier jaar graag weer wil laten beginnen in Drenthe. In 2009 begon de Vuelta ook al in Drenthe.

Het is echter nog niet zeker of de start in Drenthe zal zijn. De provincie Drenthe gaat eerst onderzoeken of er voldoende draagvlak is om de start opnieuw te organiseren. Ze nemen daar twee jaar de tijd voor. Begin 2013 wil de provincie de organisatie van de Vuelta laten weten of ze de start weer binnen de provinciegrenzen wil laten plaatsvinden.


Foto: eigen foto – de start van de Vuelta 2009 op het TT-circuit in Assen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *