De Ronde: tv-serie met de koers als achtergrond

Zondag na Boer zoekt vrouw start op de Belg om 21:35 uur een nieuwe tv-serie. De negendelige serie heeft als achtergrond de Ronde van Vlaanderen van 2010. De Ronde, zoals de serie heet, vertelt het verhaal van een aantal mensen die net als de renners alles te winnen of te verliezen hebben.

Een groot deel van de opnames heeft de regisseur gemaakt rond de Ronde van Vlaanderen op 4 april 2010. Met 46 camera’s en de meeste spelers heeft hij toen heel wat scènes gedraaid.

Om de sfeer van de tv-serie te schetsen de omschrijving op de website van de omroep, een.be: “Paaszondag, 4 april 2010. In Brugge maken een 200-tal renners en hun entourage zich klaar voor de 94ste Ronde van Vlaanderen. Een zee van supporters wacht hen op langs het parcours, miljoenen anderen volgen Vlaanderens mooiste op radio of tv. Boudewijn De Bock heeft enkele bedrijfscontacten uitgenodigd om samen in een vipbusje in de Ronde van Vlaanderen mee te rijden.”

Foto: Placid Casual/Flickr – Ronde van Vlaanderen 2010

Een gedachte over “De Ronde: tv-serie met de koers als achtergrond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *