Honderd iconische fietsen in een app

Posted on Posted in Wielergadget

Nadat de fietsenverzamelaar Michael Embacher eerder al het boek Cyclepedia heeft uitgebracht is er nu ook een app voor de iPad. Net als het boek bevat de app iconische fietsen uit de verzameling van Embacher.

Sinds 2003 heeft Embacher een verzameling opgebouwd van tweehonderd fietsen die de fietshistorie veranderd hebben. Hieruit heeft hij honderd geselecteerd voor de iPad-app. De fietsen, niet alleen racefietsen maar ook bijvoorbeeld vouwfietsen, stadsfietsen, toerfietsen en mountainbikes, zijn van alle kanten te bekijken en je kunt inzoomen tot aan de boutjes.

» Meer over de Cyclepedia-app
» Bekijk de fietsen van Embacher online
» De website van Embacher


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *