Special Parijs-Roubaix Holland Sport

Vanavond is Holland Sport even terug met een special over Parijs-Roubaix. Wilfried de Jong fietst zelf over de kasseien van het Bos van Wallers en de Carrefour de l’ Arbre om iets te ervaren van wat de renners komende zondag beleven. Servais Knaven, de winnaar van 2001 en zestien maal gestart in de klassieker, rijdt met De Jong mee.

De Jong praat met profrenners en bewoners van de streek om hun belevenis van Parijs-Roubaix te pijlen. Naast Knaven ontmoet hij Fabian Cancellara, Kurt Asle Arvesen en Roger de Vlaeminck. Arversen moest vorig jaar 20 kilometer zonder zadel fietsen en viervoudig winnaar De Vlaeminck stapt nog eens onder de befaamde douches bij de wielerpiste van Roubaix.

De uitzending begint vanavond, donderdag 5 april, om 21:35 uur op Nederland 3.

Verder op internet
» Interview HUMO met Wilfried de Jong over de special
» Holland Sport trailer Parijs-Roubaix
» Foto’s Parijs-Roubaix 2011

Update 6 april 2012
De uitzending is geweest. Heb je die gemist dan kan je de special hieronder bekijken.
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Foto: Holland Sport – Servais Knaven en Wilfried de Jong fietsen over de kasseien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *