Over De Renner

Hoe het begon
op 11 mei 2002 ging in Groningen de Giro d’Italia van start met een proloog en een dag later was de start van de eerste etappe in Groningen. Dit was voor mij aanleiding om een simpele site te maken over de Giro in Groningen.

Na de Giro heb ik op de site ook wat linkjes naar andere fietssites gezet. Ik ben de site toen Wielerlinks gaan noemen. In de loop van de jaren ben ik ook pagina’s gaan maken met de wielerkalender, over de Tour de France en over de start van de Vuelta 2009 in Drenthe.

» Terug in de tijd: bekijk hoe de website er in 2002 uitzag
» Verslag en foto’s proloog Giro in Groningen door Cyclingnews

De Renner
De website werd altijd gehost op webruimte van Keyaccess. Deze dienst wordt stopgezet en ik moest dus op zoek naar een nieuwe stek om mijn site te hosten. Ik heb toen besloten een eigen domeinnaam aan te vragen. Dit werd de-renner.nl, met als naam voor de website De Renner. Geïnspireerd door de klassieker onder de wielerboeken De Renner van Tim Krabbé.

» Website van Tim Krabbé
» Meer over De Renner
» Koop De Renner van Tim Krabbé

Huidige site
In oktober 2010 heb ik de website aangepast. Ik heb gekozen voor een meer blogachtige opzet, met bijvoorbeeld voorbeschouwingen en verslagen van de verreden klassiekers en rondes, aandacht voor nieuwe wedstrijden en zaken gerelateerd aan wielrennen waar ik gewoon graag iets over wil schrijven.

Contact
Door het invullen van dit formulier kan je mij een e-mail sturen. Je kunt bijvoorbeeld een linksuggestie of een niet werkende link doorgeven.

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Tekst  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *